Om oss

Vår Dröm

Sådd av företagsidén: Från återvinningscentral till en innovativ verklighet

Framväxten av vårt företag hade sin början vid ett besök på en återvinningscentral. Det var där jag insåg hur många fullt användbara föremål som kastades, trots att de fortfarande befann sig i utmärkt skick. Denna upptäckt fungerade som en katalysator för min tankeprocess och gav upphov till skapandet av två företag med en enastående vision.

För det första etablerade vi en verksamhet som specialiserar sig på transporttjänster och städning. Men vårt framträdande drag är vår betoning på hållbarhet och återvinning. Vi ser nämligen till att föremålen som samlas in vid kundernas platser tas om hand och levereras till återvinningscentraler på rätt sätt.

På den andra sidan av vår verksamhet skapade vi en andra-hand butik som syftar till att ge dessa föremål en ny chans i nya hem. Vi kallar det ”Second Hand Projektet.” Vår vision är att erbjuda dessa föremål en möjlighet att fortsätta vara användbara för en ny ägare.

Fördelarna för våra kunder är flera. Först och främst hjälper vi dem att bli av med onödiga ägodelar på ett smidigt sätt, vilket ger dem en bekväm lösning. Därutöver, genom att främja återanvändning istället för enbart återvinning, gör vi en positiv påverkan på miljön. Produkterna i vår second-hand butik säljs till överkomliga priser, och våra kunder har möjlighet att dra nytta av en generös 25% rabatt på varje föremål som fortfarande är i gott skick och kan återanvändas.

Med konkurrenskraftiga priser gör vi våra tjänster tillgängliga för alla. Vårt mål är att erbjuda en komplett lösning som gynnar våra kunder, miljön och samhället i stort. Välkommen till Proload, där vi sätter hållbarhet och samhällsnytta i första rummet.

Mer än bara flytt firma

Vi är de pålitliga professionella för alla dina behov, På Proload AB tar vi vårt namn på stort allvar – Ärliga, Enhetsklädda, Trevliga, Kunniga, Serviceminded. Det betyder att du alltid kan lita på att vårt team är artigt, vänligt och respektfullt mot din egendom och dina tillhörigheter. Oavsett om du anlitar oss för bortforsling, flyttning eller någon av våra helhetslösningar kan du vara trygg i vetskapen att våra team är dedikerade till att erbjuda den bästa kvaliteten av tjänst för dina behov. Och med platser över hela landet i Sverige finns det inget brist på erfarna professionella redo att ge en hjälpande hand.

Rulla till toppen