VĂ„ra Projekts

Tömning & StÀdning av dödsbo

Tömning & StÀdning av Dödsbo


Ort: BorÄs
LĂ€genhet: 67kvm
Kund: Privatkund

Bortforsling 3 m³ i BorÄs

Frisch Start 🌟 Din plats, renare Ă€n nĂ„gonsin. Vi genomförde bortforslingsuppdrag i BorĂ„s. 🚚 3 mÂł för en privat kund till ett pris av endast 690 kr. Perfekt lösning för att Ă„terstĂ€lla ordningen och fĂ„ en frĂ€sch start! 🏠 #Bortforsling #BorĂ„s #StĂ€dning #Ă„tervinning

690kr

Utförda Projekt - En titt pÄ VÄrt Arbete

Idag hade vi nöjet att ordna och montera möbler för en komplett lÀgenhet i Svenljunga för ett företag. Ett fullÀndat arbete frÄn början till slut, till en kostnad av 8000 kr.

Tömning av dödsbo förrÄd

Behöver du hjÀlp med att tömma ett dödsbo-förrÄd i Göteborg? Vi erbjuder professionell och effektiv service för tömning och stÀdning av dödsbo. Oavsett omfattningen av ditt uppdrag garanterar vi noggrannhet och pÄlitlighet. VÄrt team Àr utrustat för att hantera alla storlekar av uppdrag med fullstÀndig engagemang. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och upplev vÄr oövertrÀffade service som gör processen smidig och bekymmersfri för dig.

Tömning dödsbo 15 m³


Ort: Göteborg
Project Pris: 4500kr
Kund: Privatkund

Bortforsling 3 m³ i Göteborg

800kr

Idag har vi hjÀlpt ett företag i Göteborg med bortforsling av 3m³ gymutrustning för bara 800 kr. Behöver ditt företag liknande tjÀnster? Kontakta oss för snabb och pÄlitlig service.

#Bortforsling #Göteborg #FöretagstjÀnster

Bortforsling 1 mÂł i ÄlvĂ€ngen

490 kr

Ännu en lyckad dag i ÄlvĂ€ngen! 🏠 Vi har just hĂ€mtat en torktumlare för en av vĂ„ra privata kunder. Enkel och smidig service pĂ„ bara 1mÂł utrymme, till ett pris av 490 kr. Är du redo att rensa ut hemma? LĂ„t oss ta hand om det Ă„t dig! ♻ #Bortforsling #Avfallshantering #ÄlvĂ€ngen

#Bortforsling #Göteborg #FöretagstjÀnster

Slutförd Uppdrag

Bortforsling 8 mÂł


Ort: Göteborg
Project Pris: 1600kr
Kund: Privatkund
VINN-VINN-LÖSNING
5/5

MiljövÀnliga tjÀnster I Göteborg

100 % av allt vi tar bort Ätervinns eller ÄteranvÀnds.

Hos Proload och vĂ„r systerfirma, Homy secondhand, samarbetar vi för att erbjuda dig en unik förmĂ„n. NĂ€r vi tar hand om bortforslingen av dina gamla möbler, hemelektronik och andra föremĂ„l, hittar vi inte bara ett nytt hem Ă„t dem – du fĂ„r ocksĂ„ rabatt pĂ„ tjĂ€nsten genom RUT-avdraget. SĂ„ inte bara blir ditt hem eller företag renare och mer organiserat, utan du sparar ocksĂ„ pengar och hjĂ€lper till att minska vĂ„r miljöpĂ„verkan. Vi kallar det en vinn-vinn-lösning.

Bortforsling 3 m³ i Göteborg

520kr

FrĂ„n rörigt till rent✹ Titta pĂ„ före och efter – 3mÂł bortforslat, och allt för bara 520 kr. #Ă„tervinning #Göteborg”

Rulla till toppen